Velkommen til Ulrik

Lyngbyvejskvarterets beboerforening
Side
Menu
Nyheder
Hjem > Fællesspisning

Fællesspisning - madklubber i Ulrik

Vil du gerne lære andre i kvarteret at kende, og vil du en gang imellem kokkerere en lidt større portion end du plejer, så er fællesspisning måske noget for dig. Der er for tiden tre aktive fællesspisningshold i Ulrik.

Mandag kl. 18.30              kontaktperson: Karin Breck (53628434)

Onsdag kl. 18.00               kontaktperson: Maria Dalby

Torsdag kl. 18.00              kontaktperson: Jacob Wienecke (24433590)

Covid-19 opdatering: Under hensyntagen til situationen med Covid-19 kan spiseholdene være på pause. Check med kontaktperson hvis du er i tvivl.

Madlavningen går på omgang, mellem de der spiser med, og du tilmelder dig ved at skrive dig på tilmeldingssedlen i udhængsskabet uden for Fælleshuset.

Priser om mandagen: 40 kr. for voksen, 20 kr. for børn (3-17 år), børn under 3 år spiser gratis.

Priser om onsdagen og torsdagen: (primært børnefamilier på holdet): 30 kr. for voksen, 15 kr. for børn (3-17 år), børn under 3 år spiser gratis.

Du skal være medlem af beboerforeningen for at deltage i fællesspisning.

Nye på holdene: Har du/I som familie lyst at være med, så kontakt enten en af kontaktpersonerne eller skriv jer på tilmeldingslisten til den dag I ønsker at være med. Der vil som hovedregel være tilmelding hver uge på listerne der. Enkelte uger kan en fællesspisning være aflyst grundet huset er udlejet eller at ingen har tid at lave mad, men der er oftest gang i huset hver dag, så kom endelig forbi... 

 

« forrige top næste »
Side
Menu
Nyheder
Side
Menu
Nyheder
Gadespejlet

 

Du kan læse seneste nummer af kvarterets blad Gadespejlet online her. Hvis du bor i kvarteret og ikke har fået denne udgave af Gadespejlet i din postkasse, så giv gerne redaktionen et praj! 

Generalforsamling

 

Årets generalforsamling bliver - af hensyn til gældende coronaretningslinier - afholdt udendørs, på pladsen foran Fælleshuset. Det sker den 3. juni kl. 20.00.

Dagsorden finder du her.

Sommerfest

 

Vi forventer at afholde sommerfesten den 4. september. Nærmere detaljer når datoen nærmer sig - men sæt allerede nu kryds i kalenderen! cool

Side
Menu
Nyheder

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login