Velkommen til Ulrik

Lyngbyvejskvarterets beboerforening
Side
Menu
Nyheder
Hjem > Fællesspisning

Fællesspisning - madklubber i Ulrik

Vil du gerne lære andre i kvarteret at kende, og vil du en gang imellem kokkerere en lidt større portion end du plejer, så er fællesspisning måske noget for dig. Der er for tiden tre aktive fællesspisningshold i Ulrik.

Mandag kl. 18.30              kontaktperson: Karin Breck (53628434)

Onsdag kl. 18.00               kontaktperson: Elisabeth Holst (20469246)

Torsdag kl. 18.00              kontaktperson: Jacob Wienecke (24433590)

Madlavningen går på omgang, mellem de der spiser med, og du tilmelder dig ved at skrive dig på tilmeldingssedlen i udhængsskabet uden for Fælleshuset.

Priser om mandagen: 40 kr. for voksen, 20 kr. for børn (3-17 år), børn under 3 år spiser gratis.

Priser om onsdagen og torsdagen: (primært børnefamilier på holdet): 30 kr. for voksen, 15 kr. for børn (3-17 år), børn under 3 år spiser gratis.

Du skal være medlem af beboerforeningen for at deltage i fællesspisning.

Nye på holdene: Har du/I som familie lyst at være med, så kontakt enten en af kontaktpersonerne eller skriv jer på tilmeldingslisten til den dag I ønsker at være med. Der vil som hovedregel være tilmelding hver uge på listerne der. Enkelte uger kan en fællesspisning være aflyst grundet huset er udlejet eller at ingen har tid at lave mad, men der er oftest gang i huset hver dag, så kom endelig forbi... 

 

« forrige top næste »
Side
Menu
Nyheder
Side
Menu
Nyheder
Sommerfest

 

Årets sommerfest bliver afholdt den 24. august. Traditionen tro sætter vi borde op i F.F. Ulriks Gade foran Fælleshuset og byder op til musik, god mad og drikke og masser af hygge.

Nærmere program for dagen følger - sæt kryds i kalenderen allerede nu! cool

Nøgler

 

Vi mangler en del nøgler til Fælleshuset. Så har du på et tidspunkt lejet huset til et arrangement og aldrig fået afleveret nøglen, er der nu FRIT LEJDE aktion laughing. Læg nøglen i postkassen hos Sine Thuen, VHG 24. Vi takker på forhånd!

Ladcyklen Ulrik

 

Fælleshuset Ulrik har en udlejnings-ladcykel, som kan lånes ved at kontakte Lotte Bælum Mortensen på facebook eller mobilnummer: 28 56 22 05 (skriv SMS).

Side
Menu
Nyheder

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login