Velkommen til Ulrik

Lyngbyvejskvarterets beboerforening
Side
Menu
Nyheder
Hjem > Lej Ulrik

Lej Fælleshuset Ulrik

Leje af Ulriks Fælleshus

Fælleshuset ligger på hjørnet af F. F. Ulriks Gade og Engelstedsgade.

Fælleshuset kan rumme op til 40 personer og kan lejes hele dage fra kl. 10 til kl. 10 den efterfølgende dag.

På hverdage (mandag til torsdag) er der fællesspisning, yoga og barselsgruppe i huset (hvis huset ikke er lejet ud), på disse dage kan huset lejes hele dagen, fra kl. 10 til kl. 10 den efterfølgende dag eller om formiddagen fra kl. 8 til kl. 15.

Huset må bruges til arrangementer indtil kl. 23 søndag til torsdag og indtil kl. 24 på fredage og lørdage, da fælleshuset har naboer og overboere egner lokalet sig ikke til støjende fester.

Hvis du vil leje fælleshuset, skal du bruge hjemmesiden www.n-ulrik.dk. Her kan du også tjekke kalenderen og se hvornår huset er ledigt.

Det koster 700 kr./døgn at leje fælleshuset lørdag og søndag, 400 kr./døgn for ugens øvrige dage, leje en hverdagsformiddag koster 250 kr./døgn.

Man kan kun leje fælleshuset, hvis man er medlem af Beboerforeningen ULRIK. Et års medlemskab koster 600 kr. (200 kr. for pensionister) se hvordan man melder sig ind på www.n-ulrik.dk.

« forrige top næste »
Side
Menu
Nyheder
Side
Menu
Nyheder
Sommerfest

 

Årets sommerfest bliver afholdt den 24. august. Traditionen tro sætter vi borde op i F.F. Ulriks Gade foran Fælleshuset og byder op til musik, god mad og drikke og masser af hygge.

Nærmere program for dagen følger - sæt kryds i kalenderen allerede nu! cool

Nøgler

 

Vi mangler en del nøgler til Fælleshuset. Så har du på et tidspunkt lejet huset til et arrangement og aldrig fået afleveret nøglen, er der nu FRIT LEJDE aktion laughing. Læg nøglen i postkassen hos Sine Thuen, VHG 24. Vi takker på forhånd!

Ladcyklen Ulrik

 

Fælleshuset Ulrik har en udlejnings-ladcykel, som kan lånes ved at kontakte Lotte Bælum Mortensen på facebook eller mobilnummer: 28 56 22 05 (skriv SMS).

Side
Menu
Nyheder

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login