Velkommen til Ulrik

Lyngbyvejskvarterets beboerforening
Side
Menu
Nyheder
Hjem > Om Ulrik

Om Ulrik - vores hus, vores beboerforening

Vision for Ulrik

Fælleshuset Ulrik er medlemmers hus, og medlemmerne er med at sikre, at vi har et fælleshus. Med udgangspunkt i Fælleshuset Ulrik vil beboerforeningen være en aktiv forening for Lyngbyvejskvarterets beboere. Beboerforeningen Ulrik vil gennem et bredt udbud af arrangementer styrke fællesskabet blandt kvarterets beboere.  

Historie

Fælleshuset Ulrik og beboerforeningen hænger uløseligt sammen. Fælleshuset, der aldrig har heddet andet end Ulrik, blev etableret sammen med beboerforeningen af en gruppe naboer i kvarteret i begyndelse af 1980’erne. De købte sammen et hjørnehus midt i Lyngbyvejskvarteret. Siden blev første og anden sal solgt fra, og huset og foreningen drives nu på basis af medlemskontingent og indtægter fra udlejning.

Huset har i tidens løb været brugt til mange formål, og der har gennem årene været en del fælles arrangementer. Det er der stadig, fx fastelavn, vinsmagning, banko og sommerfest. Der har også i mange år været faste fællesspisningsdage og yoga.

Fælleshuset har et velfungerende køkken og en stor underetage med god plads. Som medlem har du mulighed for at leje Ulrik til din fest eller arrangement.

Ulrik har altid været baseret på frivillig arbejdskraft og medlemskontingent. Sådan vil det blive ved med at være. Vil du støtte fællesskabet i kvarteret, så bliv medlem og deltag i arrangementerne – det er også en god mulighed for at lære andre i kvarteret at kende. Og det er med til at sikre, at vi har et Fælleshus.

« forrige top næste »
Side
Menu
Nyheder
Side
Menu
Nyheder
Sommerfest

 

Årets sommerfest bliver afholdt den 24. august. Traditionen tro sætter vi borde op i F.F. Ulriks Gade foran Fælleshuset og byder op til musik, god mad og drikke og masser af hygge.

Nærmere program for dagen følger - sæt kryds i kalenderen allerede nu! cool

Nøgler

 

Vi mangler en del nøgler til Fælleshuset. Så har du på et tidspunkt lejet huset til et arrangement og aldrig fået afleveret nøglen, er der nu FRIT LEJDE aktion laughing. Læg nøglen i postkassen hos Sine Thuen, VHG 24. Vi takker på forhånd!

Ladcyklen Ulrik

 

Fælleshuset Ulrik har en udlejnings-ladcykel, som kan lånes ved at kontakte Lotte Bælum Mortensen på facebook eller mobilnummer: 28 56 22 05 (skriv SMS).

Side
Menu
Nyheder

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login