Velkommen til Ulrik

Lyngbyvejskvarterets beboerforening
Side
Menu
Nyheder
Hjem > Lej Ulrik > Sådan lejes Ulrik

Sådan lejer du Fælleshuset

Du skal være medlem af Beboerforeningen ULRIK for at kunne leje fælleshuset.
Se her for oplysning om hvordan du bliver medlem.

Bestilling sker via e-mail eller formular i pkt. 2.

 1. Undersøg om lokalet er tilgængeligt på den dato du ønsker. Udlejningskalenderen kan ses her: ”Udlejnings- og aktivitetskalender”.
 2. Send en mail til ulrikudlejning@gmail.com og skriv
  - hvilken dato du vil leje lokalet
  - dit navn og din adresse samt et telefonnummer hvor du kan kontaktes
  - eventuelle alternative datoer hvis den først ønskede ikke skulle være ledig.
   
 3. Vi behandler dit ønske så hurtigt vi kan – vi tjekker mailen 1-2 gange om ugen. Ønsker om leje er efter "først til mølle"-princippet. Når du har fået en bekræftelsesmail fra os med besked om at fælleshuset er reserveret til dig på den ønskede dato, skal du betale (jævnfør næste punkt herunder). Modtager du ikke en bekræftelsesmail inden for en uge, kontakt da os igen på mailen ulrikudlejning@gmail.com og check op på at din anmodning om leje er modtaget.
 4. Lejeaftalen er først gyldig når du har betalt lejeafgiften. Dette gør du ved at overføre beløbet (700 kr. per dag for lørdag og søndag, og 400 kr. per dag for øvrige dage) til foreningens konto i Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 6786227. I meddelelsesfeltet skal du blot skrive den dato du har reserveret "02052017".
  Bemærk! Kontrollér at lejedatoen står korrekt i meddelelsesfeltet! Brug om nødvendigt muligheden for at sende en længere tekst sammen med indbetalingen.
  Vi tjekker indbetalinger 1-2 gange om måneden. Hvis vi ikke har modtaget din betaling sender vi én rykker. Vi sletter din reservation vi fortsat ikke har modtaget betalingen i løbet af et par dage.
 5. Du bør selv kontrollere om din aftale er registreret korrekt i udlejningskalenderen. Kontakt en fra bestyrelsen hvis der er problemer.
 6. Senest dagen inden du skal bruge lokalet, lægger vi nøglen i din postkasse. Der står på nøglen hvor og hvornår du skal returnere den efter brug. Hvis der opstår problemer med dette, kan du ringe til et medlem af bestyrelsen. 

« forrige top næste »
Side
Menu
Nyheder
Side
Menu
Nyheder
Gadespejlet

 

Du kan læse seneste nummer af kvarterets blad Gadespejlet online her. Hvis du bor i kvarteret og ikke har fået denne udgave af Gadespejlet i din postkasse, så giv gerne redaktionen et praj! 

HALLOWEEN

 

Den 31. oktober står atter i gys, gru og uhyggens tegn! Horder af zombier, hekse og andre skræmmende individer vil som vanligt hjemsøge huse med tændte græskarmænd i forhaven på jagt efter godter!

 

Ladcyklen Ulrik

 

Fælleshuset Ulrik har en udlejnings-ladcykel, som kan lånes ved at kontakte Lotte Bælum Mortensen på facebook eller mobilnummer: 28 56 22 05 (skriv SMS).

Side
Menu
Nyheder

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login